BLUEblue

'BLUEblue' gaat over het fenomeen van de kleur Blauw. Over zijn commerciële en culturele waarde. Blauw (in zijn vele nuances) is historisch en wereldwijd, in talloze culturen, de meest aantrekkelijke en gewaardeerde kleur. Het herinnert ons aan lucht en water, als de kleuren van de hemel en die van de zee. Ook deze veranderen van dag tot dag en zijn overal anders van toon. Wellicht heeft het daarom onze voorkeur, ook in de producten die wij om ons heen verzamelen.

Deze presentatie laat de kleur Blauw zien zoals het is gebruikt in vele verschillende huishoudelijke apparaten, zowel in diverse maten als materialen. De speciaal daarvoor ontworpen installatie werd gebruikt in een van de extra shows op de Ambiente.

BLUEblue is geïnitieerd en ontworpen door Ontwerpwerk.

'BLUEblue' is about the phenomena of the colour blue. About its commercial value and its cultural value. Blue (in many colour nuances) is globally and historically, and through many cultures, the most attractive and appreciated colour. It reminds us on the blue sky and the blue sea, which changes its colour day by day. That is maybe why we like it so much. We prefer the colour so much that we even to surround us with blue products. This presentation shows the colour blue as it is used in many different household products. In many different sizes and materials.
Shown in a specially designed installation as one of the Extra shows of the Ambient.

U bent hier

Zoekveld

Volg ons


Adres
Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

Contact
070 313 20 20
info@ontwerpwerk.nl