Blader door de Strategie 2024 van Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een strategisch frame opgesteld als leidraad voor de Strategie 2024. Het frame, bestaande uit een missie en 7 prioriteiten, wordt toegelicht in een speciale krant. De krant hebben wij ontworpen met herkenbare elementen uit de huisstijl van de EUR maar krijgt een unieke look door de verschillende illustraties in schetsende stijl. 

 

 

De krant werd uitgedeeld gedurende de start van het nieuwe studiejaar 2018-2019. Het had als doel betrokkenen te informeren en te betrekken bij de nieuwe strategie. Zo konden collega’s, studenten en andere stakeholders zowel binnen als buiten de EUR zich inschrijven voor zogenoemde Strategic Design Labs. Deze SDLs zijn opgesteld per onderwerp en geven iedereen de kans mee te denken over de verschillende doelen van de EUR om zo uiteindelijk tot een doeltreffende strategie te komen. 

 

Presentatie Strategie 2024 tijdens de opening van het Academisch jaar 2018-2019 door Collegevoorzitter Kristel Baele. Foto: Chris Gorzeman-Michelle Muus.

 

Meer informatie over de strategie en een digitale versie van de krant, vind je hier

 

05 okt 2018

U bent hier