Bouwhekken nieuwe entree Amsterdam

Hoe maak je een bouwplaats aantrekkelijk? Dat was de vraag waarmee deze opdracht begon. De gemeente Amsterdam heeft met het project De Entree grootse plannen om de ‘ingang’ van Amsterdam aan te pakken. Met onder andere een ondergrondse fietsenstalling en meerdere werkzaamheden aan de centrumkant van Amsterdam Centraal, zal er het een en ander opgebroken worden. Om aan reizigers, bezoekers en omwonenden goed kenbaar te maken wat de plannen zijn, hebben wij in opdracht van Max Bögl de bouwschuttingen voorzien van verschillende ontwerpen.

De ontwerpen zijn zowel informatief als decoratief. Met verschillende illustraties wordt verduidelijkt wat de gemeente Amsterdam van plan is, het tijdsbestek en wordt er met een duidelijke bewegwijzering duidelijk gemaakt hoe men bij diverse bestemmingen komt. 

Meer weten over dit project van de gemeente Amsterdam? Ga dan naar de site De Entree. Over dit dynamische project zullen we nog geregeld berichten. Houd onze verschillende kanalen in de gaten voor alle updates. 

30 aug 2018

U bent hier