ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Creatieve DTP'er

Werk je graag mee aan de vormgeving van verschillende type publicaties, online en offline? Kun je goed zelfstandig werken en stem je gemakkelijk je werk af met opdrachtgevers? Ben je een technisch specialist die graag de puntjes op de ‘i’ zet? Dan hebben wij de baan voor jou!  

dtp vacature den haag

DTP'er  • €2500-€3600 • hybride werk •  Full-time/Part-time

Over de functie 

De ene dag maak je een coalitieakkoord op, de volgende dag duik je in de correcties voor een stadskrant of werk je een campagne uit. Bij Ontwerpwerk is afwisseling ‘standaard’ voor DTP’ers. We zoeken iemand die zich specialiseert in werk in opdracht van de Gemeente Rotterdam. Jij maakt je deze huisstijl eigen en werkt mee aan heel veel verschillende communicatiemiddelen voor de stad. Hiervoor heb je zelfstandig contact met opdrachtgevers en leveranciers. Met jouw expertise zorg je samen met hen ervoor dat een ontwerp ook een goed en gebruiksvriendelijk eindproduct wordt. Gedrukt of digitaal én altijd toegankelijk. Je maakt deel uit van een creatief team van 12 designers en 7 DTP’ers, met wie je kennis uitwisselt en opbouwt. Jouw initiatief wordt gewaardeerd in het team en het bureau.  

Jij

· hebt een afgeronde opleiding aan het grafisch lyceum; 
· hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een creatief bureau; 
· bent een creatief DTP-er die redactioneel inzicht en gevoel voor vorm combineert met precisie en daadkracht;  
· bent zelfstandig en communicatief naar opdrachtgevers; 
· hebt kennis over de toegankelijkheidseisen (WCAG-richtlijnen) en weet hoe je deze toepast; 
· hebt een uitstekende beheersing van alle relevante programma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat) en kan bij voorkeur ook werken met scripts (voor formulieren bijvoorbeeld). 
· bezit een gedegen kennis van automatische opmaak, interactieve pdf’s, accessibility en Word- en Powerpointsjablonen; 
· hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; 
· kunt ons een breed portfolio van je werk tot nu toe laten zien. 

Wij lopen warm voor relevant werk met een positieve impact op mensen. Daarom werken we graag voor opdrachtgevers in de publieke sector, educatie en zorg en welzijn. Relevante werkervaring op dat gebied is geen must, wel een pré. 

Wij bieden 

· een gevarieerde baan voor 32-40 uur per week. Zowel parttime als fulltime werken is mogelijk; 
· een passend salaris (€2500,-/ €3600,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, thuiswerkvergoeding en museumjaarkaart; 
· veel kansen en ondersteuning bij het ontwikkelen van je talent; 
· interessante, multidisciplinaire projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers;  
· samenwerking in een open cultuur met 40 getalenteerde collega’s in de teams strategie, design, development, dtp en projectmanagement; 
· hybride werken in een creatieve werkomgeving in het centrum van Den Haag en vanuit huis; 
· uiteraard zorgen we dat je je werk goed kan doen met een laptop met alle tools, telefoon, lekkere koffie en een goede lunch. 

Wij zijn Ontwerpwerk 

Digital experts, strategen en designers met een drive voor werk dat ertoe doet. Slimme oplossingen met positieve impact. Voor mensen en de wereld om ons heen. We ontwikkelen met opdrachtgevers en gebruikers merken, identiteiten en communicatiestrategieën. Wij weten hoe je met een slimme aanpak, betrouwbare digitale oplossingen en onderscheidend design mensen raakt en je merk positioneert. We zijn sterk in websites, apps, huisstijlen, campagnes, infographics en animaties. We zijn trots op ons werk voor o.a. het College voor de Rechten van de Mens, Staedion, Algemene Rekenkamer, provincie Zuid-Holland, Rijksoverheid, Fonds 1818, Bravo, gemeentes Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. 

Solliciteer 

Wil je ons team komen versterken als DTP’er? Dan horen we graag van je! Mail teamleider Ilona van Leeuwen: ilona.vanleeuwen@ontwerpwerk.nl

 

vacature dtper den haag