Design

De positionering geeft richting aan krachtige logo's en de juiste visuele identiteit. Dit is de basis van sterke campagnes en websites die gebruikers waarderen. Wij ontwikkelen net zo makkelijk on- en offline magazines, jaarverslagen en formulieren als aantrekkelijke infographics. Creatief én effectief. Ontwerpen die de boodschap overbrengen, emotie oproepen en je verbinden met het merk.

Visuele identiteit

Een sterk logo is het gezicht van het merk, maar een visuele identiteit is meer dan dat. Het geeft vorm aan alle bouwstenen van de huisstijl: kleur, typografie, lay-out, tone-of-voice, fotografie en infographics en heeft betrekking op alle visuele communicatie. Wij leggen de visuele identiteit vast in een online brandguide en zorgen er zo voor dat merkvisie, beeldrichtlijnen en do's and don’ts voor alle gebruikers helder zijn. Zo ziet je merk er in alle kanalen goed uit.

Jaarverslagen en magazines

Hoe raak je de lezer? Hoe verbind je de mensen in je organisatie en daarbuiten? Dat kan het best door de verhalen van de organisatie te vertellen in een aantrekkelijk magazine of jaarverslag. Om rustig te lezen op papier of om online te beleven. Wij maken ook digitale magazines op locatie die direct online gedeeld kunnen worden.

Campagnes

Invloed hebben op het gedrag van de doelgroep van je bedrijf of merk. De juiste campagnestijl zorgt dat de boodschap opvalt, extra aandacht krijgt en aanzet tot actie. Wij ontwikkelen crossmediale campagnes in lijn met een huisstijl of juist stand alone. Met inzet van prikkelende short en long copy, opvallende posters, social media en een sterke website.

Creatieve ontwerpen met karakter. Altijd doeltreffend, fris en inspirerend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U bent hier