Development

Een aantrekkelijke website of web-applicatie die doet wat ze belooft. Onze designers, front-end en back-end developers zorgen ervoor door de user experience en conversie te optimaliseren met code die staat als een huis. We realiseren toegankelijke en veilige corporate websites, leeromgevingen, intranetten en online cartografie. Online oplossingen verrijkt met video, nieuwsbrieven en de inzet van social media. Wij werken met open source contentmanagementsystemen (CMS) Drupal en Wordpress zodat sites eenvoudig zelf te beheren zijn.

Online strategie

Hoe draagt internettechnologie bij aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie? En wat hebben we daarvoor nodig? Een website, een intranet, een online kennisbank, een digitaal magazine of een nieuwsbrief? En wat komt er bij kijken? Contentstrategie, socialmediastrategie, SEO of juist SEA? Op deze vragen geven we antwoord tijdens het bepalen van de online strategie.

Webdesign

Bij webdesign staat de ervaring van de bezoeker centraal. We onderzoeken en analyseren met welke vragen een gebruiker arriveert én hoe we daar zo snel mogelijk een antwoord op geven, een contactmoment creëren of de vraag in een (trans)actie converteren. Dát bepaalt de structuur en vorm van de applicatie of website. Altijd relevant en toegankelijk.

Webdevelopment

Het bouwen van apps, e-magazines en websites kan je maar beter in huis doen, met je eigen mensen en met korte lijnen naar ontwerpers en opdrachtgevers. Daarom bouwen we alles zelf. Experts in back- en frontend development die fraaie, robuste en responsive websites, apps en digitale magazines bouwen in Drupal, HTML5 en JavaScript. Onze professionals leveren hosting en support. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U bent hier