Een app voor PUM

De onderneming PUM levert kennis aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Jaren brachten zij het PUM magazine uit waarin ze vertelden over de laatste ontwikkelingen, in 2018 maakt het gedrukte exemplaar plaats voor de door ons ontwikkelde PUM App. 

              

Duurzaam DNA

De ontwikkeling van de app is in lijn met het duurzame DNA van PUM. De app is een digitale versie van het papieren magazine. Naast dat de app milieuvriendelijker is, biedt het meerdere voordelen. Zo kan PUM frequenter nieuws en verhalen publiceren en beter inspelen op recente ontwikkelingen. Ook biedt de app de mogelijkheid om content in het Nederlands en Engels te plaatsen, waardoor het bereik groter wordt.

De PUM App is verkrijgbaar voor iOS en Android

Over PUM

PUM biedt ondernemers in ontwikkelingslanden verschillende diensten. Het hoofddoel is om kennis te verspreiden. De kennis van experts aan ondernemers die al een tijd actief zijn in de ondernemerswereld maar tegen een specifiek probleem aanlopen. De ondernemers in kwestie hebben niet de kennis en ervaring om met een oplossing te komen en daar komt PUM bij kijken. PUM stuurt experts op pad om advies te geven. Naast ondernemers adviseert PUM ook brancheorganisaties, kamers van Koophandel en instellingen voor beroepsonderwijs. 

08 aug 2018

U bent hier