Gestroomlijnd vervoer voor ECT

Voor ECT Rotterdam bouwden wij een app die het werk van transporteurs in de Europese containerterminaloperator faciliteert. De app zorgt ervoor dat de algehele logistiek wordt bevordert door diverse functionaliteiten. 

Door de objectstatus kunnen transporteurs bekijken of een modaliteit aanwezig is op de terminal. Ook biedt de app informatie over de drukte op de terminal. Met deze drukte-indicator wordt informatie verzameld over de doorlooptijd op de ECT-terminals, per locatie en per blokkengroep. Hierdoor kunnen chauffeurs en planners beter anticiperen op drukte en zo het vervoerstraject beter stroomlijnen. Daarnaast ontsluit de app de website van ECT en vind je er nieuws en serviceberichten. 

Via API-koppelingen wordt door ECT verschillende informatie verzameld die wij vertaalden in een gebruiksvriendelijke app. De app is onderdeel van de aanpak van ECT die gericht is op de verdere uitbreiding van de digitale dienstverlening van de onderneming. De app is te downloaden in de Google Play Store en in de Apple App Store

13 jun 2019

U bent hier