Goedopweg in Leidsche Rijn Centrum

Als nieuwe inwoner van de Leidsche Rijn Centrum, kun je de Goedopweg Verhuisbox aanvragen. De box bevat veel informatie over diverse mobiliteitskeuzes. Dit allemaal met de achterliggende gedachte om inwoners te stimuleren minder de auto te pakken en vaker op de fiets te stappen of voor andere vervoersmogelijkheden te kiezen. 

De doelgroep waar voornamelijk op gefocust wordt, zijn de toekomstige inwoners van Leidsche Rijn Centrum. Tekent men een wooncontract dan kunnen zij vervolgens de box aanvragen. Wij maakten de diverse middelen die je in de box kunt vinden. 

De box bevat een fietskaart met verschillende fietsroutes en de duur van een fietstocht, een kaart met wandelroutes, een bereikbaarheidskaart met de dichtstbijzijnde openbaar vervoer mogelijkheden en diverse aanbiedingen die het eerste gebruik van alternatieven voor de auto vergemakkelijken. Utrechters kunnen zo door hun vervoerskeuze, bijdragen aan een gezonde en bereikbare stad.

Goedopweg is een initiatief van de provincie Utrecht, gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat van Infrastructuur en Milieu en de U15(werkgevers organisatie). Met als doel om een goede bereikbaarheid en leefbaarheid te creëren van de regio Midden-Nederland. 

10 sep 2018

U bent hier