Haeghe Groep versterkt identiteit

Goed, sociaal en eerlijk

Een nieuwe corporate identity die recht doet aan de waarden van de Haeghe Groep en het menselijke gezicht van dit bedrijf laat zien. Een huisstijl waarin tot uitdrukking komt dat Haeghe Groep mensen een kans geeft en gelegenheid biedt om het maximale te doen met hun talenten. Dit leidt tot prachtige producten en ­professionele dienstverlening voor ­honderden tevreden opdrachtgevers. Goed, sociaal en eerlijk. Zo treden ze eenduidig naar buiten op een manier die aansluit op de huidige organisatie en strategie. Met een onderscheidende en unieke huisstijl en website

Geoptimaliseerd logo

Het Haeghe Groep-logo is het belangrijkste symbool van de huisstijl. Het logo is opgebouwd uit het woordbeeld 'Haeghe Groep' en een beeldmerk van 5 pijlen in beweging. Wij zorgden dat het bestaande logo een vriendelijke en menselijke uitstraling kreeg met een open woordbeeld. Het logo is technisch geoptimaliseerd. Zo is het ook op klein formaat en online goed leesbaar.

Creatieve workshop

We organiseerden een creatieve workshop waarin we samen met Haeghe Groep medewerkers werkten aan de basis van de vormentaal voor de nieuwe huisstijl. Met materiaal uit de verschillende Haeghe Groep diensten en producten maakten we grafische patronen die de veelzijdigheid van dit mooie bedrijf laten zien. Zo is de nieuwe huisstijl echt de handtekening van de organisatie.

De mensen maken én zijn de Haeghe Groep

Complete identiteit

De nieuwe corporate identity is zichtbaar in de gehele organisatie en op alle diensten die de Haeghe Groep levert. Het logo staat op de werkkleding van de medewerkers en het eigen materieel. Twee magazines in de nieuwe huisstijl zorgen voor verbinding met de doelgroepen. De 500 medewerkers ontvangen het gerestylede magazine Haeghe Praet. Voor werkgevers en overheden in Den Haag en omstreken is het nieuwe relatiemagazine Haeghe Zaken gelanceerd over sociaal maatschappelijk ondernemen in de regio.

Online huisstijlgids

Een praktisch online Haeghe Groep huisstijlhandboek geeft richting aan alle communicatiemiddelen die intern of extern worden vervaardigd. De online gids is een hulpmiddel voor de communicatie-adviseurs om te zorgen dat Haeghe Groep met één gezicht naar buiten treedt. Daarnaast werkt de gids als een toolkit waar logo's en basisbestanden kunnen worden gedownload.

Achtergrond

Haeghe Groep verbindt mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben met bedrijven en/of overheden in Den Haag. Dit doen zij door deze afstand te verkleinen via talentontwikkeling en door het leveren van waardevol werk. 

Opdrachtgever 
Haeghe Groep
Branche 
Overheid
Producten 
corporate identity, logo, website, huisstijlhandboek, magazine, brochure
center center

U bent hier