Jaarverslagen voor Ministerie Infrastructuur en Waterstaat

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft onlangs twee jaarverslagen uitgebracht. Beide verslagen hebben wij opgemaakt en zijn online te vinden. Er zijn twee verschillende verslagen gemaakt met elk een andere focus. Het ene verslag is gericht op duurzaamheid en het andere op de bedrijfsvoering van het ministerie. 

 

Duurzaamheid

Bij het jaarverslag over de Duurzaamheid gaat het over de impact op de fysieke leefomgeving, waarbij de duurzaamheid van het ministerie en alle activiteiten, op het gebied van duurzaamheid in 2017, centraal staan. Het jaarverslag geeft inzicht in de stappen die het ministerie zet in het proces naar een klimaat neutrale en circulaire organisatie.

 

 

Bedrijfsvoering

Dit verslag gaat over de Bedrijfsvoering van het ministerie van IenW. Van de samenstelling van het personeel tot het nieuwe kantoor, het is allemaal terug te lezen in het verslag dat eerder dit jaar is opgeleverd. 

 

 

PRO

Dit project is voor Ontwerpwerk de eerste keer dat er gewerkt is in het CMS van de Rijksoverheid: Platform Rijksoverheid ook wel PRO. We hopen in toekomst nog vele jaarverslagen op te mogen maken voor de Rijksoverheid. 

 

Samenwerking

De jaarverslagen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zijn een mooi voorbeeld van het samenbundelen van krachten. Naast onze eigen talentvolle mensen die hieraan hebben meegewerkt, is de redactie van beide verslagen gedaan door communicatiebureau EMMA en komen de portretfoto’s uit handen van fotograaf Jurgen Huiskes

 

 

28 mei 2018

U bent hier