Korzo theater

Website met passie voor dans

Korzo is een 'avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten' en een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. De dynamiek van het theater zie je terug in het ontwerp van de website.

De website van theater Korzo heeft een European Design Award gewonnen in de categorie Promotional Site. Het project is geselecteerd door een internationale jury, bestaande uit medewerkers van twaalf vooraanstaande Europese design magazines.

Conversie

De website van het theater moet in de eerste plaats leiden tot conversie. Een directe link naar het ticketverkoopsysteem, een gebruiksvriendelijk menu, filter-opties en een heldere layout, leidden tot een natuurlijke customer journey. Met bewegend beeld, een overzichtelijke agenda en integratie van social media - zoals persoonlijke facebookpagina’s van choreografen - ontstaat een krachtig medium dat de passie voor dans online tot leven brengt.

Platform

Vanuit de website voor Korzo, zijn eenvoudig subsites te maken voor andere initiatieven. Zoals een subsite voor Jong Korzo en voor het India Dans Festival.

Achtergrond

Korzo is een avontuurlijk en intiem theater voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. Altijd in combinatie met jonge of toonaangevende choreografen en verbonden aan initiatieven die de Nederlandse dans van een nieuwe impuls voorzien.

www.korzo.nl

Opdrachtgever 
Korzo
Branche 
cultuur
Partner 
Maarten Evenhuis (huisstijl)
Producten 
website
left bottom

U bent hier