Minister Jet Bussemaker on tour

Live magazine maken tijdens event

In één dag een magazine maken? Het kan. Met ons team leggen we live verslag van een event. Het resultaat? Een inspirerend magazine op maat dat diezelfde dag nog online gedeeld kan worden.

KRACHT on Tour is een initiatief van minister Jet Bussemaker van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om de economische zelfstandigheid van vrouwen te bevorderen. In zes bijeenkomsten verspreid over het land ging ze in gesprek met vrouwen, bedrijfsleven en regionale overheden om het bewustzijn te vergroten over de gevolgen van financiële afhankelijkheid.

Magazines

Samen met Magazine on the Spot, fotograaf Neeltje Kleijn en SPITZ congres en event waren we bij alle bijeenkomsten aanwezig. Een magazine is voor zover mogelijk vantevoren voorbereid en wordt ter plekke aangevuld met foto's van het event, korte interviews en quotes. Direct na afloop van elk event verscheen het online magazine met de gemaakte deals, de workshopresultaten en een verslag van de presentaties.

Ter afsluiting van Bussemakers tour maakten we een gedrukt magazine. Dit magazine is tijdens de Grande Finale van KRACHT on Tour uitgereikt aan Hare Majesteit Koningin Máxima. Zes inspirerende bijeenkomsten, tientallen workshops, meer dan honderd deals en 1260 deelnemers maakten dit initiatief tot een groot succes!

Campagnestijl

Wij ontwierpen voor KRACHT on Tour een campagnestijl binnen de rijkshuisstijl. Een herkenbaar woordbeeld en een pittige kleurcombinatie van paars en hardroze geven identiteit aan dit succesvolle project. De KRACHT on Tour campagnestijl is toegepast in het ontwerp van het magazine maar was ook de basis van de ruimtelijke aankleding van de verschillende events, de website en de socialmediakanelen.

“De wereld ligt voor je open. Doe er iets mee”

Minister Jet Bussemaker
Achtergrond

In Nederland is meer dan de helft van de vrouwen niet economisch zelfstandig. Minister Jet Bussemaker stimuleert met KRACHT on Tour vrouwen hun talenten te ontdekken en spreekt bedrijven aan op hun verantwoordelijkheid om de kansen van vrouwen op de arbeidsmarkt te vergroten en zo de arbeidsparticipatie te verhogen.

Opdrachtgever 
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Branche 
overheid
Partner 
SPITZ congres en event, Magazine on the Spot, Neeltje Kleijn
Producten 
campagnestijl, magazine, woordbeeld
center center

U bent hier