ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Aansprekende stijl voor veiligheid en inclusie op de werkvloer

Deze week staan we in Nederland stil bij het belang van sociale veiligheid, diversiteit en inclusiviteit. Van pesten op school tot intimidatie op de werkvloer: het komt nog steeds helaas veel voor. Hoe gaan we zo met elkaar om dat iedereen zich veilig voelt? Ook de bouw- en infrasector neemt deze maatschappelijke uitdaging serieus. Het Ingenieursbureau Amsterdam doet daarom mee aan de landelijke campagne ‘Hee, ben jij oké?’. Wij ontwierpen hiervoor de stijl.

stijl design hee ben jij oke

Met het initiatief ‘Hee, ben jij oké?’ wil de bouw- en infrasector ervoor zorgen dat er betere oplossingen komen voor de actuele maatschappelijke uitdagingen op de werkvloer. Bouwbedrijven zoals BAM, Dura Vermeer en Witteveen+Bos en diverse gemeentes steunen het initiatief en belichten het onderwerp tijdens deze week.  

Wij ontwikkelden een aansprekende stijl voor het Ingenieursbureau. Dit is de partner van de Gemeente Amsterdam op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. 
 
De week van Hee, ben jij oké? duurt van 17 tot 22 april. Samen wil de sector ervoor zorgen dat fysieke en sociale veiligheid de normaalste zaak van de wereld wordt. Tijdens deze week organiseren de ambassadeurs verschillende activiteiten waarbij het onderwerp belicht wordt. Bijvoorbeeld een interculturele lunch, een gratis training sociale en psychologische veiligheid en een lezing van een hoogleraar Diversiteit in Publieke Organisaties. Het Ingenieursbureau is ervan overtuigd dat diversiteit, inclusie en sociale veiligheid van grote toegevoegde waarde zijn aan de bouw-, infra- en installatiesector. 

Altijd op de hoogte blijven?