ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Back to school: nieuwe stijl voor ROC Mondriaan

De studenten van ROC Mondriaan begonnen afgelopen week aan een nieuw schooljaar. Een mooi moment om ze te verrassen met de nieuwe huisstijl.

Nieuwe huisstijl ROC Mondriaan op banier

Achter de schermen werkten wij de afgelopen maanden intensief samen met ROC Mondriaan aan een nieuwe positionering en bijpassende visuele stijl.

Je maakt het met Mondriaan!

Het vertrouwde logo bleef, de wereld eromheen kreeg een update. De nieuwe stijl is kleurrijk, uitgesproken en straalt enthousiasme uit. Het onderstreept de belofte die de school doet aan haar (aankomende) studenten: ‘Je maakt het met Mondriaan’! 

Van merkverhaal tot wervingscampagne

ROC Mondriaan is met 270 opleidingen de grootste mbo-opleider in de regio Haaglanden. Om de eigen marktpositie te verstevigen en nog beter aan te sluiten bij aankomende studenten, vroeg ROC Mondriaan ons om de positionering onder de loep te nemen. Op basis van een uitgebreide analyse en diverse merksessies ontwikkelden we een heldere positionering en een krachtig merkverhaal met pay-off. Dit verwerkten wij in een aantrekkelijke visuele identiteit en opvallende wervingscampagne.  

Kijk alvast op de website van ROC Mondriaan voor een indruk. Meer over dit project vind je binnenkort op onze website. 

Nieuw webdesign ROC Mondriaan

Altijd op de hoogte blijven?