ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Campagne voor Nationale Molendag

Voor de Nationale Molendag op 11 en 12 mei tillen we onze campagne van vorig jaar voor De Hollandsche Molen naar een hoger niveau. Met een frisse benadering en nieuwe tools zetten we molens overal in Nederland in de schijnwerpers.

Campagne nationale molendag in browser op desktop en mobile

Het succes van vorig jaar motiveerde ons om dit jaar een nieuwe slag te maken. Bekijk hier onze volledige case voor De Hollandsche Molen. We creëerden een campagnebeeld voor sociale media, posters, de website en voor in het magazine. Dit beeld vormt de kern van dit pakket, ontworpen om de aandacht te trekken en de verhalen van molenaars te delen. Bekijk hier de website.

Handige tools voor molenaars en bezoekers 

Om molenaars te ondersteunen bij het openstellen van hun molens, ontwikkelden we een handig aanmeldformulier. Molenaars kunnen zich hierdoor eenvoudig aanmelden voor de Molendag. Nieuw dit jaar is dat je alle molens terug kan vinden op een handige kaart met filtering. De kaart geeft een overzicht van alle molens in Nederland, de geopende molens op Molendag en meer informatie over de specifieke molens op detailpagina’s. 
 

Het is ieder jaar weer een uitdaging om een nieuw en opvallend campagnebeeld voor Nationale Molendag te ontwikkelen. Ontwerpwerk is er dit jaar in geslaagd de diversiteit van de vele molens in ons land naar voren te brengen en ervoor te zorgen dat het evenement als een echt familie-uitje werd gepresenteerd. Daarnaast is de online informatie over alle deelnemende molens heel overzichtelijk via een kaart toegankelijk gemaakt. Zo konden potentiële bezoekers precies zien waar wat zou plaatsvinden!

- Luuk van Term, hoofd Communicatie & Marketing
 

Postergenerator voor uniforme communicatie 

Om ervoor te zorgen dat de communicatie van alle molenaars rondom de Molendag uniform is, hebben we een poster generator ontwikkeld. Met deze tool kunnen alle molenaars op een uniforme manier communiceren, zowel online als offline. Of het nu gaat om social media posts of gedrukte posters, de poster generator zorgt voor een professionele uitstraling en brengt de boodschap van de Molendag op een consistente manier over. 

Afbeelding
campagne molendag op bord op straat

Met onze vernieuwde campagne en handige tools zijn we klaar om de Nationale Molendag ook dit jaar tot een groot succes te maken. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Leo van Gent. 

Altijd op de hoogte blijven?