ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Delft Matters: magazine met impact

Voor de TU Delft maakten wij het ontwerp voor een nieuw magazine: Delft Matters. Dit is hét magazine voor alumni, medewerkers en studenten die samen de community TU Delft for Life vormen.

Cover magazine Delft Matters

Cover magazine Delft Matters

Het blad is helder en toegankelijk qua inhoud en uitstraling. Met betekenisvolle verhalen over wetenschap en maatschappij toont Delft Matters hoe alumni, medewerkers en studenten samen impact maken met technologie voor een betere wereld.

Een magazine dat tot de verbeelding spreekt

Niet alleen de verhalen zijn relevant en inhoudelijk, er is ook veel oog voor design en beeld in het nieuwe magazine. Onze designers hebben een bijzonder ontwerp gemaakt, met veel variatie in de vormgeving van de rubrieken, passend bij de gevarieerde inhoud. Een prikkelende cover trekt direct de aandacht van de lezer. De afwisselende fonts en pagina opmaak, experimentele grafische elementen, aansprekende foto’s en illustraties versterken de verhalen over de innovaties vanuit de TU Delft community. Het design van elk artikel is uniek en tegelijkertijd herkenbaar in de huisstijl van TU Delft.

Print en online

Het magazine verschijnt twee keer per jaar in print en online. De bladformule is ontwikkeld in samenwerking met de redactie van Delft Matters, Alumni relations TU Delft en redactiebureau De Nieuwe Lijn. Het online magazine is gemaakt in samenwerking met Dutch Giraffe.

Studenten en alumni in het buitenland krijgen vanaf nummer 2 in december 2022 allemaal het online magazine. Zo bespaart de TU Delft op papier en de klimaatimpact van verzending. Omdat alumni van TU Delft over de hele wereld zijn uitgewaaierd, wordt het magazine tot ver buiten onze landsgrenzen gelezen. Ook daar zijn we als Ontwerpwerk best trots op!

Bekijk het magazine online op Delft Matters

Altijd op de hoogte blijven?