ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Judith Boon versterkt de directie van Ontwerpwerk

Judith Boon is per 1 juli toegetreden als partner van Ontwerpwerk. Hiermee heeft Judith als strategy director samen met Ronald Borremans (creative director/founder), Emil Heijkants (digital director) en Bart Leupen (managing director) de leiding over het bureau.

Altijd op de hoogte blijven?

Directieteam Ontwerpwerk

Van links naar rechts: Emil Heijkants, Judith Boon, Ronald Borremans en Bart Leupen

Vanuit haar rol als director, leidt Judith het team strategie dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van sterke merken, heldere positioneringen en doeltreffende strategieën en campagnes. 

Judith: “Ik kan vol trots zeggen dat ik vanaf 1 juli een van de vier partners ben van Ontwerpwerk. Al twintig jaar ben ik met hart en ziel verbonden aan dit bureau, eerst als designer en de laatste 8 jaar als merk- en designstrateeg. Ontwerpwerk is al 35 jaar een bureau dat strategie, digital en design samenbrengt om mensen te bereiken in hoofd en hart. Ik heb ontzettend veel zin en energie om vanaf nu samen met de andere directieleden leiding te geven aan dit mooie bureau en alle 35 talenten die er werken.”

Ronald: “Ik ben blij met de meerwaarde die Judith biedt als mede-eigenaar. Het bureau kan zich hiermee nog meer versterken op het gebied van merk- en designstrategie.”

Over Ontwerpwerk
Ontwerpwerk is een creatief bureau gespecialiseerd  in strategie, digital en design. We werken aan complexe identiteits- en designvragen. Door onze multidisciplinaire aanpak creëren we effectieve online en offline communicatiemiddelen, bouwen wij aan betekenisvolle merken en realiseren we prachtig werk. Werk dat creatief is in vorm én functie. En dat doen we samen, want dat werkt.

We zijn trots op ons werk voor o.a., Algemene Rekenkamer, provincie Zuid-Holland, Rijksoverheid, Staedion, Fonds 1818, Bravo, gemeenten Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Schiedam, Alphen aan den Rijn, Erasmus Universiteit Rotterdam, Pensioenfonds Horeca en Catering, de Nederlandsche Bank, ROC Mondriaan  en College voor de Rechten van de Mens.

Directieteam Ontwerpwerk