ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Podcastserie over mensenrechten

Kenmerkende stijl en introductie van nieuwe podcastserie 'Het Vraagstuk' in opdracht van het College voor de Rechten van de Mens.

Podcast College

Elke maand geven Collegeleden en experts van overheden, bedrijven en kennisinstellingen antwoord op urgente vraagstukken op het gebied van mensenrechten in de podcastserie 'Het Vraagstuk'

We maakten een kenmerkende stijl voor de podcasts en ondersteunde de introductie met statische en dynamische campagneposts en -banners op socialmediakanalen. Met de huisstijl van het College als uitgangspunt creëerden we een nieuwe stijl waarbij de kenmerkende vormentaal in een ander perspectief is geplaatst en voorzien van een dynamisch lijnenspel.

In de eerste aflevering Kunnen computers discrimineren? interviewt David Achter de Molen experts Quirine Eijkman (Collegelid), Bram den Hartog (Inspectie SZW) en Vincent Slot (Textkernel) over de kansen en risico's van data en algoritmes bij sollicitaties. Verdiep je in dit thema en meer relevante vraagstukken en abonneer je op de podcastserie van het College voor de Rechten van de Mens.

Altijd op de hoogte blijven?