ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Website voor renovatie Paleis van Justitie

Het Paleis van Justitie in Den Haag wordt gerenoveerd. Wij ontwikkelden een projectstijl en werkten deze uit in een aantal communicatiemiddelen, zoals een speciale project website. 

ontwerpwerk paleis van justitie

Afgelopen week lanceerde Paleis van Justitie de website die de renovatie aankondigt. Hier kunnen bezoekers en andere belangstellenden het laatste nieuws en informatie over de voortgang volgen.

Van pay-off tot illustratie

Wij adviseerden over de naam van dit project en bedachten daarbij drie verschillende pay-offs om de beoogde doelgroepen aan te spreken: de bezoekers/rechtzoekenden, de mensen die werkzaam zijn in het paleis en de maatschappij.

 

De speciale projectstijl werken we nog verder uit in middelen zoals een ideeënbox, kaarten, templates, presentaties, briefpapier, enveloppen, memo's en e-mailhandtekeningen. In de stijl spelen de illustraties een belangrijke rol. Hierin zie je de ‘bewoners van het Paleis’ en toepasselijke objecten zoals de welbekende weegschaal, een voorzittershamer en een wetboek. Het vernieuwde paleis is naar verwachting in 2033 klaar.

tijdlijn pvj

Infographic: voorlopige planning vernieuwing van het Paleis van Justitie 

Altijd op de hoogte blijven?