Online en digital design

Een aantrekkelijke website of webapplicatie die doet wat deze belooft. Onze webdesigners en ontwikkelaars zorgen ervoor door de user experience en conversie te optimaliseren. We realiseren corporate websites, leeromgevingen, intranetten en online cartografie. Online oplossingen verrijkt met video, nieuwsbrieven en een passende inzet van social media. Wij werken met open source content management systemen (CMS) Drupal en Wordpress zodat sites eenvoudig zelf te beheren zijn.

Online strategie

Hoe draagt internet technologie bij aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie? En wat hebben we daarvoor nodig? Een website, een intranet, een online kennisbank, een digitaal magazine of een nieuwsbrief? En wat komt er bij kijken? Content strategie, social media strategie, SEO of juist SEA? Op deze vragen geven we antwoord tijdens het bepalen van de online strategie.

Webdesign

Bij webdesign staat de bezoeker centraal. We leven ons in met welke mogelijke zoekvragen een gebruiker arriveert én hoe daar zo snel mogelijk een antwoord op geboden kan worden, een contactmoment gecreëerd kan worden of de vraag in een (trans)actie geconverteerd kan worden. Dát bepaalt de structuur en vorm van de applicatie of website. Altijd aantrekkelijk en eigentijds.

Webdevelopment

Het bouwen van apps, e-magazines en websites kan je maar beter in huis doen, met je eigen mensen en met korte lijnen naar ontwerpers en opdrachtgevers. Daarom bouwen we alles zelf. Experts in back- en frontend development die fraaie, robuste en responsive websites, apps en digitale magazines bouwen in Drupal, HTML5 en JavaScript. Onze professionals leveren hosting en support. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U bent hier