ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Iconische logo’s die opvallen

Logodesign

Een goed logo design is cruciaal bij het onderscheidend positioneren van je organisatie. Wij creëren aantrekkelijke logo's die opvallen op elk kanaal. Vanuit de positionering ontwikkelen we een designstrategie die de basis vormt voor het ontwerp of restyling van je logo. Zo geven onze designers geven jouw merk een uniek en sterk gezicht.

Sector
Cultuur & Educatie
Industrie & Logistiek
Non-profit
Overheid
Zakelijke dienstverlening
Zorg

Een merk kan niet zonder sterk logo design

Mensen krijgen iedere dag veel informatie te zien en te verwerken. Het is daarom van belang dat jouw logo zich onderscheidt van de rest. Een sterk logo zorgt voor herkenning bij je doelgroep en is de drager van je merkwaarden en positionering. Onze specialisten hebben oog voor alle aspecten van een logo, zoals tijdloosheid, herkenbaarheid, optimale technische performance en natuurlijk het merkkarakter van jouw organisatie.

Van merkontwikkeling tot rebranding en logo restyling

We hebben de afgelopen jaren een groot portfolio opgebouwd met logo's voor tal van opdrachtgevers uit verschillende branches en sectoren. Van logo's voor culturele instellingen tot de Rijksoverheid, van het Erasmus MC tot de Hartstichting. We realiseren logo's voor nieuwe organisaties en merken. Daarnaast zorgen we ook voor future-proof restyling van je logo zodat deze optimaal geschikt is voor crossmediale communicatie.

Logo's voor de zakelijke markt 

Wij zijn verantwoordelijk voor het design van het logo en huisstijl van de organisaties Hoofdkraan, Aeves, De Nieuwe Lijn, BSA, Royal VKB, Wepublic, Abis Group en Bazalt Group . 
 

logo design hoofdkraan, aeves, de nieuwe lijn, bsa, royal vkb, wepublic, abis group, bazalt group

Logo's voor culturele en maatschappelijke organisaties

Wij maakten het logo voor de organisaties Museum Beelden aan Zee, Museum Sophiahof, Indisch Herinneringscentrum, Halt, Fonds1818, Nederlandse School voor Openbaar Bestuur, Jongeren Adviesraad Alphen aan de Rijn, Slagwerk en Recharge.

logo design museum beelden aan zee, museum sophiahof, indisch herinneringscentrum, halt, fonds1818, nsob

Logo design voor de Rijksoverheid

Binnen de Rijksoverheid ontwierpen wij de logo's voor de Rijksrecherche, College voor de Rechten van de Mens, Huurcommissie, Algemene Rekenkamer en Binnenhof Renovatie.

logo design rijksrecherche, college voor de rechten van de mens, huurcommissie, algemene rekenkamer, binnenhof renovatie

Onze logo's voor gemeenten en provincies

We creëerden de logo's voor de Gemeente Den Haag, Gemeente Delft, Gemeente Schiedam, Provincie Zuid-Holland en Vitale Veenweiden.

logo design gemeente den haag, gemeente delft, gemeente schiedam, provincie zuid-holland, vitale veenweiden

Logo design voor de zorg

Ontwerpwerk maakte de logo's voor deze zorginstellingen: Hartstichting, ErasmusMC, GGD Haaglanden, Access to Medicine Foundation, Access to Nutrition, Amyloidose en GGZ Rivierduinen.

zorg instellingen

Interesse in rebranding of restyling van je logo?

Wij ontwikkelen samen met jou een sterke merkidentiteit of huisstijl voor jouw organisatie. We werken met 40 talentvolle designers, ux’ers, developers en strategen in een dedicated team met je samen. We zijn specialist in rebranding en restyling van logo's en weten hoe je mensen betrekt en raakt. Neem contact op met Ronald Borremans voor een gesprek en de juiste aanpak.