ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Ontwerp je eigen jurk met de Tricomatic van Michael Barnaart

Tricomatic van Michael Barnaart

Ontwerper Michael Barnaart lanceert vandaag zijn Tricomatic. Met de door ons gebouwde configurator kun je gemakkelijk je eigen droomjurk samenstellen. Dit bijzondere ontwerpexperiment start met de jurk Dripping. Binnenkort volgen meer modellen.

Klant
Michael Barnaart
Sector
Cultuur & Educatie

Uniek en duurzaam

Barnaart streeft naar een duurzame wereld en optimaal tevreden klanten door middel van de Tricomatic. De mode industrie heeft zijn impact op het milieu, met overproductie, transport en het afval die de planeet schaden. Met de configurator kunnen verschillende kleurencombinaties gemaakt worden, waardoor een klant een ontwerp kan samenstellen dat helemaal naar wens is. Ook kan Barnaart bepaalde kleurcombinaties uitsluiten. De unieke jurken worden vervolgens in het Nederlandse atelier vervaardigd. Op deze manier draagt Michael Barnaart zijn steentje bij tegen overproductie en hoopt Michael Barnaart dat de Tricomatic de betrokkenheid bij zijn werk en het milieu vergroot. Bekijk de Tricomatic hier.

Eerder maakten we ook de webshop voor Michael Barnaart. 

 

 

Ik wil nog even complimenten geven voor de gebruiksvriendelijkheid van de Tricomatic. De kleuren en uitzonderingen aanpassen gaat super makkelijk. Heel intuïtief ingericht! Ga ik uren plezier aan beleven.
Michael Barnaart