ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Website met passie voor dans

Dynamiek voor Korzo theater

Website Korzo

Korzo is een 'avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten' en een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. De dynamiek van het theater zie je terug in het ontwerp van de website.

Klant
Korzo theater
Sector
Cultuur & Educatie

De website van theater Korzo heeft een European Design Award gewonnen in de categorie Promotional Site. Het project is geselecteerd door een internationale jury, bestaande uit medewerkers van twaalf vooraanstaande Europese design magazines.

Conversie

De website van het theater moet in de eerste plaats leiden tot conversie. Een directe link naar het ticketverkoopsysteem, een gebruiksvriendelijk menu, filter-opties en een heldere layout, leidden tot een natuurlijke customer journey. Met bewegend beeld, een overzichtelijke agenda en integratie van social media - zoals persoonlijke facebookpagina’s van choreografen - ontstaat een krachtig medium dat de passie voor dans online tot leven brengt. 

Korzo screendump

Platform

Vanuit de website voor Korzo, zijn eenvoudig subsites te maken voor andere initiatieven. Zoals een subsite voor Jong Korzo en voor het India Dans Festival.

Screendump Korzo website

Achtergrond

Korzo is een avontuurlijk en intiem theater voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. Altijd in combinatie met jonge of toonaangevende choreografen en verbonden aan initiatieven die de Nederlandse dans van een nieuwe impuls voorzien. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Maarten Evenhuis. 

www.korzo.nl