Ontwerpwerk viert jubileumjaar

We bestaan dit jaar 31 jaar en dat hebben we gevierd met de Ontwerpwerk-familie. Op onze zonnige binnenplaats met burgers, pizza's, poffertjes, cocktails en zomerse muziek.

Voorafgaande aan het feestje op de binnenplaats organiseerden we een inspirerende middag met sprekers op het gebied van innovatie, cultuur en duurzaamheid. In de theaterzaal van Korzo zijn we aan het denken gezet door:

  • Jaap Korteweg, 9e generatie boer en oprichter van de Vegetarische Slager. Zonder je gewoontes te hoeven veranderen, kan je met de innovatieve producten van de Vegetarische Slager toch veel minder vlees gaan eten.
  • Bas Morsch, oprichter van We Are Public. Innovatie in de cultuursector. Met een abonnement krijg je onbeperkte toegang tot film, theater en cultuur en worden cultuurmakers duurzaam ondersteund.
  • Frank de Wit, hoofd UX bij de ANWB en vader van vier kinderen. SCRUM kan ook uitstekend buiten de professionele setting in het gezin toegepast worden. Een leuke case die de doorlooptijd van het bedritueel met 50% reduceert door aan te sluiten bij de verwachtingen van alle gezinsleden. 

Bekijk meer foto's op Facebook.

Foto's: ©2017 Studio Johan Nieuwenhuize

24 mei 2017

U bent hier