ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Corporate design

Tijd voor een andere manier van vertellen. Van niks te beleven, naar beeldgedreven. Want of het nu gaat om je visuele identiteit, online omgeving of brochures; aantrekkelijk design verbindt mensen met je merk.

corporate design

Het gezicht van je organisatie is beeldbepalend. Welke indruk laat je achter? Want of je het nu visuele identiteit, huisstijl of brand design noemt, wij zorgen dat het corporate design naadloos past bij je organisatie en impact maakt.

Zijn de merkidentiteit en positionering scherp? Dan bouwen we op dit fundament een sterke visuele identiteit. Dit doen we samen met gebruikers uit jouw organisatie. Zo komt droom en realiteit bij elkaar, ontstaat er draagvlak en kunnen wij de beste corporate identity ontwikkelen. We brengen de visuele identiteit tot leven in een logo, brand design en toepassing op offline en online communicatiemiddelen. Resultaat? Een aantrekkelijk gezicht voor jouw organisatie, waarmee zowel je eigen organisatie als de doelgroep zich verbonden voelt.

Een goed beeldmerk of logo is cruciaal bij het onderscheidend positioneren van je organisatie. Het zorgt voor herkenning bij je doelgroep en is de drager van je merkwaarden. Wij creëren aantrekkelijke logo's en woordbeelden die opvallen op elk kanaal en op elk formaat. Onze designers zorgen door een creatieve combinatie van vorm, typografie en kleur voor een uniek gezicht. 

Een brandguide is essentieel voor een succesvol toegepaste huisstijl. Het bevat het merkverhaal en de vertaling daarvan in Brand Design en communicatiemiddelen. Want alleen als je weet waar je merk voor staat (en waarvoor niet) lukt het om consistent te zijn.
In de brandguide belichten we de creatieve kaders en ruimte en inspireren we met de juiste voorbeelden. Onze handleidingen zijn eenvoudig in het gebruik en ondersteunen medewerkers met het creëren van communicatiemiddelen in de juiste stijl.

Bekijk relevante cases
lde space day
Titel

Levendige synergie voor academische alliantie

kiesraad logo
Titel

Nieuwe huisstijl en up-to-date communicatiemiddelen

toegankelijke communicatie ontwerpwerk

Toegankelijke communicatie: zo doe je dat!

Application process

Stuur je sollicitatie inclusief relevante voorbeeldcases.

Binnen 2 weken ontvang je een reactie.

Eerste gesprek met de Team lead en directielid of vakcollega.

Tweede gesprek met directe collega en een projectleider.

Aanbod contract.

Welkom bij Ontwerpwerk!