ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Digital design

Het design van een digitaal product vraagt om specifieke technische expertise. Die hebben we in huis. Onze ux- en ui-designers combineren vorm, functie en fun in een goed werkend digitaal ontwerp.

digital design

Website en app design

Een goede website of app verbindt vorm, functie en interactie en zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig vinden waar ze naar op zoek zijn. Onderzoek en inzicht in wat gebruikers nodig hebben en wat de doelen zijn van de organisatie is daarom de basis. Of het nu gaat om een intranet, corporate site of webshop, onze designers weten wat er nodig is om deze optimaal te laten werken. 

UX- en UI-design

Een website of app waar de gebruikers zich welkom voelen en die hen als vanzelf helpt hun doel te bereiken. Daar draait het om bij user experience design. Hoe sneller je site of app het voor elkaar krijgt om de wens van de bezoeker te vervullen, hoe beter. Een goede customer journey is hiervoor natuurlijk de basis. Door samen te werken met jou als opdrachtgever en met gebruikers ontwerpen we een solide en vriendelijke user interface voor jouw website of app. 

Digitale magazines

We geloven in gedrukte media maar zien zeker voordelen in online magazines. Door het toevoegen van interactieve elementen, wordt het lezen van de content extra interessant. Een digitaal magazine helpt je boodschap onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Ook op vrije momenten. Maar dan is het wel zaak om de mogelijkheden van een online magazine optimaal te benutten. Een echt online magazine gaat verder dan een bladerbare pdf en voegt naast een flinke dosis inspirerende content en ook beleving toe. 

Toegankelijke pdf’s

Wij hebben gecertificeerde specialisten in huis die PDF’s toegankelijk maken. Hierdoor zijn ze beter leesbaar voor mensen met een visuele beperking en geschikt voor screenreaders en hulpapparatuur. Toegankelijke pdf's zijn indexeerbaar door zoekmachines en daarom goed voor de zichtbaarheid en score van je website. Hierdoor bereik je meer mensen met je digitale content.

Boek publieksuitgave slavernij Gemeente Amsterdam
https://www.ontwerpwerk.nl/sites/www.ontwerpwerk.nl/files/styles/staand/public/2021-06/boek_publieksuitgave_slavernij_gemeente-amsterdam_ontwerpwerk.jpg?h=c7af96f9&itok=86Y5dZg8

Beeldgedreven communicatie

Gemeente Amsterdam

Bouwbord Haverkamp Staedion
https://www.ontwerpwerk.nl/sites/www.ontwerpwerk.nl/files/styles/staand/public/2021-04/huisstijl_staedion_ontwerpwerk_bouwbord.jpg?h=9e19c289&itok=3fdVVJht

Rebranding met oog voor mensen

Woningcorporatie Staedion

Social post phenc
https://www.ontwerpwerk.nl/sites/www.ontwerpwerk.nl/files/styles/staand/public/2021-04/huisstijl_phenc_ontwerpwerk_social.jpg?h=7c4d0b31&itok=rUuCByQP

Slimme rebranding

Pensioenfonds Horeca & Catering