ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Websites en webdevelopment

Je corporate website, online platform of campagne-site bepaalt voor een groot deel je online merkidentiteit. Wij integreren creativiteit, techniek en data voor het beste resultaat, en ontwerpen én bouwen daarom alle type websites in huis.

websites

Met een agile aanpak ontwikkelen we websites samen met onze opdrachtgevers. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat je website op alle apparaten optimaal presteert. Iedere site die bij ons de deur uitgaat voldoet aan de toegankelijkheidseisen. We gaan uit van privacy by design en by default en werken natuurlijk volgens de AVG. Want het is belangrijk dat mensen je website snel, makkelijk en veilig kunnen vinden en gebruiken. Zo creëren we een rijke user experience en snelle sites van elk type. We realiseren toegankelijke en veilige corporate websites, leeromgevingen, intranetten en online cartografie. Online oplossingen verrijkt met video, nieuwsbrieven en de inzet van social media. Met hosting, professioneel beheer, monitoring en support zorgen we voor blijvend online succes. 

We ontwikkelen al ruim 15 jaar websites op maat met contentmanagementsysteem Drupal. Daar zijn we in gespecialiseerd. Drupal is betrouwbaar, veilig, toegankelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Met Drupal maken we websites met een uniek design en bouwen en configureren deze op maat. De open source software is gratis, licentievrij en eenvoudig uit te breiden. Regelmatige releases zorgen dat je website met Drupal altijd veilig is en up to date. Drupal maakt het beheer van multisites eenvoudig en is zeer goed toegerust om sites met veel verkeer of piekbelasting aan te kunnen. Bekijk ook onze Drupal dienstverlening voor gemeentes.

Heeft je organisatie een upgrade nodig van de huidige website? Dat kan! Mail ons en wij zorgen dat met een zorgvuldige aanpak en planning je Drupal 7, 8 of 9 website omgebouwd wordt naar Drupal 10. Wij geven gefundeerd advies en bepalen op basis van een audit hoe we dat samen in nauwe samenwerking met jou het beste kunnen doen. Hulp nodig bij migratie of een compacte training voor de redactie? Ook daar helpen we je mee. Zo zorgen we voor optimale conversie en scalability en geven we jouw organisatie de tools in handen om zelf de juiste content te publiceren.

Logo BridgeHead
Titel

Succesvol zakendoen met de overheid

Off

We zijn ervaren in het digital design en development van websites voor de Rijksoverheid. Deze bouwen we op maat of we werken in Platform Rijksoverheid Online (PRO). Een aantal medewerkers zijn hiervoor speciaal geaccrediteerd en getraind. Wij ondersteunen website-eigenaren met content, gewenste structuur en invulling van de platform-website.

Tablet met site schiedam
Titel

Drupal websites voor gemeenten

On
Bekijk relevante cases
Titel

Versterk je website met slimme functionaliteiten

Website Molens.nl
Titel

Website geeft molens nieuw gezicht

website bouwen ontwerpwerk
Titel

Nieuwe slimme website

Application process

Stuur je sollicitatie inclusief relevante voorbeeldcases.

Binnen 2 weken ontvang je een reactie.

Eerste gesprek met de Team lead en directielid of vakcollega.

Tweede gesprek met directe collega en een projectleider.

Aanbod contract.

Welkom bij Ontwerpwerk!