ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Toegankelijkheid

Natuurlijk wil je dat zoveel mogelijk mensen jouw website of app zonder drempel kunnen gebruiken. Wij zorgen er daarom voor dat iedereen welkom is en toegang heeft tot jouw online informatie en dienstverlening. 

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor iedereen

Iedereen moet je product kunnen gebruiken, of ze nu een beperking hebben of bij slecht licht nog wat online willen opzoeken. Daarom is inclusiviteit en digitale toegankelijkheid bij ons de norm.

Wij zijn natuurlijk op de hoogte van de toegankelijkheidseisen en de WCAG-richtlijnen en weten wat we moeten doen om een toegankelijk site of app te maken. Onze experts zorgen voor een goed werkende online omgeving en optimale leesbaarheid onder alle omstandigheden. Een duidelijke tekst in de juiste stijl (content design) hoort daar ook bij. We zorgen dat mensen de website met hulptechnologie kunnen gebruiken en regelen de benodigde certificering. Indien mogelijk zetten we de hulp in van een testteam van ervaringsdeskundigen. Zo ondersteunen we goede digitale dienstverlening en maken we websites, apps en digitale documenten die voor iedereen geschikt zijn. 

Voor een inclusieve samenleving moet iedereen toegang hebben tot de digitale wereld.