ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Proactieve projectleider met focus op digital design

Wij hebben een vacature voor een proactieve projectleider met een focus op digital design. Denk je dat je goed bij ons past? Solliciteer direct!

Wij zoeken een projectleider die klantvragen analyseert en met het team slimme en creatieve oplossingen realiseert. Je bent een sparringpartner voor onze opdrachtgevers en je collega’s. Je weet hoe je digital first brandingtrajecten, communicatiecampagnes, en websites aanpakt en coördineert. Je maakt heldere offertes, plannen van aanpak, debriefings, evaluaties en verzorgt de uiteindelijke facturatie.

Jij hebt bij voorkeur al ruime ervaring met projectmanagement van digital design projecten.  Als projectleider zorg je ervoor dat projecten succesvol worden uitgevoerd. Je zet de juiste expertise in (strategen, ux-designers, DTP-ers en/of developers) en bewaakt de scope van het project. Je zorgt ervoor dat alle deliverables op tijd, binnen budget en naar de tevredenheid van de opdrachtgever worden opgeleverd. 

Wij lopen warm voor relevant werk met een positieve impact op mensen. Daarom werken we graag voor opdrachtgevers in de publieke sector, educatie en zorg en welzijn. Relevante werkervaring op dat gebied is een pré.

Jij:

  • bent gewend om leiding te geven aan een multidisciplinair projectteam;
  • hebt aantoonbare ervaring als projectleider in de ontwerp-, advies- of communicatiebranche en ervaring met digital projecten;
  • bent bekend met agile en scrum werkwijzen;
  • kan overtuigend presenteren, inspireren en adviseren; 
  • hebt een afgeronde wo of hbo-opleiding;
  • communiceert en schrijft gemakkelijk in het Nederlands en het Engels.

Wij bieden:

  • een gevarieerde baan voor minimaal 32 uur per week, met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • interessante, multidisciplinaire projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers;
  • samenwerking in een open cultuur met 40 getalenteerde collega's;
  • een creatieve werkomgeving in het centrum van Den Haag en vanuit huis.

Wij zijn Ontwerpwerk

Digital experts, strategen en designers met een drive voor werk dat ertoe doet. Slimme oplossingen met positieve impact. Voor mensen en de wereld om ons heen. We ontwikkelen met opdrachtgevers en gebruikers merken, identiteiten en communicatiestrategieën. Wij weten hoe je met een slimme aanpak, betrouwbare digitale oplossingen en onderscheidend design mensen raakt en je merk positioneert. We zijn sterk in websites, apps, huisstijlen, campagnes, infographics en animaties. We zijn trots op ons werk voor o.a. het College voor de Rechten van de Mens, Staedion, Algemene Rekenkamer, provincie Zuid-Holland, Rijksoverheid, Fonds 1818, Bravo, diverse gemeentes en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Geïnteresseerd?

Meer weten over de vacature? Bel Bianca Ruygrok 070 313 20 16. Stuur je motivatie, CV en voorbeelden van relevant werk naar Bart Leupen bart.leupen@ontwerpwerk.nl.

We nemen snel contact met je op!