Stadstuinieren magazine

Inspiratie voor urban gardeners

Hoe kweek je je eigen groente, fruit en kruiden als je maar beperkt de ruimte hebt? In het consumentenmagazine voor de bewust levende urban farmer lees je zes keer per jaar inspirerende tips over tuinieren op balkon, dakterras of moestuin.

Aantrekkelijk ontwerp

Het kweken en telen van je eigen eten is helemaal in. Je hebt niet veel ruimte nodig om iets te verbouwen en het is leuk en gezond. Stadstuinieren magazine gaat over hoe je dit het best aanpakt; van de grond tot de oogst.
Wij zorgden voor een kleurrijke restyling zodat het blad de rijkheid van de natuur laat zien en recht doet aan de diversiteit van de artikelen. Het blad geeft naast praktische handvatten voor het kweken van groenten en fruit, tips en recepten om met de opbrengst iets lekkers te maken voor op het bord. Met veel ruimte voor fotografie van de producten en een illustratieve stijl waarin het handschrift zichtbaar is. 

Doelgroep

Het blad richt zich op de beginnende stadstuinierder, maar is zeker ook interessant voor de ervaren stadslandbouwer. Informatie over onbekendere gewassen, leuke recepten, de laatste trendy nieuwtjes, wildplukken en mooie buurtinitiatieven. Je vindt ze allemaal in het eerste gerestylde nummer dat nu in de winkel ligt. Word ook abonnee en ontvang het magazine voortaan bij je thuis.

Achtergrond

Stadstuinieren magazine wordt uitgegeven door Blunt media bv en richt zicht op de stadsbewoner met groene vingers.

Opdrachtgever 
Blunt media bv
Branche 
Consumentenmarkt, Natuur en milieu
Producten 
Magazine
center center

U bent hier