Vacature gesloten: Ervaren projectleider

Deze vacature is gesloten

Proactieve projectleider die design naar een hoger niveau brengt

Bij Ontwerpwerk werk je aan projecten voor uiteenlopende klanten. Van cultuur tot infrastructuur, van behang tot infographic en van animaties tot rapporten. Als projectleider verbind je de verschillende afdelingen binnen het bureau. Je werkt nauw samen met onze strategen, ontwerpers en developers om zo tot het best mogelijke eindproduct te komen. Heb jij de ervaring en het enthousiasme om aan de slag te gaan als projectleider?

Zo ziet jouw dag eruit

Als projectleider zorg je dat projecten succesvol worden uitgevoerd. Je zet de juiste expertise in (strategen, designers, DTP-ers en/of developers) en bewaakt de scope van het project. Je zorgt ervoor dat alle deliverables op tijd, binnen budget en naar de tevredenheid van de opdrachtgever worden opgeleverd. Je overlegt met de opdrachtgever en levert ook een inhoudelijke bijdrage.

Voor onze opdrachtgevers zoek je, vanuit een gedegen analyse, slimme en creatieve oplossingen die je samen met je projectteam omzet in krachtige, expressieve oplossingen, ontwerpen en online en offline communicatiemiddelen. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van projecten, voert overleg met opdrachtgevers en het uitvoerende projectteam, maakt offertes, plannen van aanpak, debriefings, evaluaties en verzorgt de uiteindelijke facturatie. 

Dit bieden wij

  • Een inspirerende werkomgeving in het centrum van Den Haag
  • Interessante, multidisciplinaire projecten voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers
  • 29 getalenteerde en leuke collega’s
  • Een dienstverband van 32-40 uur
  • Een marktconform salaris

Dit bied jij

  • Een afgeronde wo of hbo-opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider in de ontwerp-, advies- of communicatiebranche
  • Je kan presenteren en adviseren. In presentaties overtuig, inspireer en enthousiasmeer je je publiek
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.

Over Ontwerpwerk

Ontwerpwerk is een strategic, digital design agency. We bedenken, ontwerpen en realiseren effectieve visuele communicatie. Door goed samen te werken met onze opdrachtgevers bedenken wij intelligente oplossingen, behalen wij communicatiedoelstellingen en dragen we bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

We zijn gespecialiseerd in branding, visual identity, graphic- en digital design en het bouwen van websites en apps. Met 29 medewerkers werken wij voor tal van opdrachtgevers bij overheid, bedrijfsleven en culturele- en non-profit organisaties.

Geïnteresseerd? Mail je motivatie en CV naar Bart Leupen, bart.leupen@ontwerpwerk.nl.

 

 

 

center center

U bent hier