Virtual Reality in pop-up store

Beursstand voor EDventure

EDventure is de vereniging van onderwijsadviesbureaus. Elke twee jaar presenteert EDventure zich op de NOT, de grootste vakbeurs voor onderwijs in de Benelux. Dit jaar ontwierpen wij de stand van karton mét een extra pop-up store waar de leden hun eigen presentatie konden geven.

Onderwijs en andere vormen van educatie blijven voortdurend in ontwikkeling. In een open stand in de Jaarbeurs hebben leden van EDventure de ruimte gekregen om met bezoekers het gesprek aan te gaan over de ontwikkelingen binnen de branche. Elk Edventure-lid kreeg hiervoor gelegenheid een deel van de stand een dagdeel te gebruiken. Doordat de stand is opgebouwd uit flexibele modules, kan de presentatie makkelijk worden aangepast aan de wensen van dat moment. Zowel het casco van de stand als de displaykast en krukjes zijn gemaakt van karton. 

De andere helft was gereserveerd voor een opvallende presentatie van onderwijsexpertise.nl, de wegwijzer van EDventure voor onderwijsadvies. Met een VR-bril konden bezoekers ‘levensecht’ ervaren op welke vaardigheden van een leerkracht beroep wordt gedaan in een zeer gedifferentieerde groep leerlingen. 
Door middel van een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen vloerkleed wordt dit deel van de stand onderscheiden van de pop-up store.

Foto's beursstand: Nadine van den Berg

Over EDventure

EDventure is de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus in Nederland. Met 19 aangesloten onderwijsadviesbureaus en zo’n 2.000 adviseurs vertegenwoordigt de brancheorganisatie circa 77 procent van de markt.

Opdrachtgever 
EDventure
Branche 
Onderwijs
Partner 
Van Zijderveld
Producten 
Beursstand
center center

U bent hier