Zorg van Nu tijdens Coronacrisis

E-health platform Zorg van Nu biedt informatie over slimme zorgoplossingen. Juist nu wanneer we fysieke afstand moeten bewaren zijn er veel slimme zorgoplossingen die zorgbehoevenden, mantelzorgers en professionals in kunnen zetten, zoals beeldbellen met behandelaren of thuismonitoring van risicozwangeren.

Op de site van Zorg van Nu is een overzicht te vinden met alle mogelijkheden van digitale zorgoplossingen en ondersteuning op afstand. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen. Ook wordt er in de lijst opgenomen welke organisaties en leveranciers extra hulp bieden. Om ervoor te zorgen dat deze zorgoplossingen goed vindbaar zijn op de website, hebben we de homepage voorzien van een gele button die direct leidt naar het overzicht. Ook is er bovenaan de site een gele balk toegevoegd die op elke pagina terug te vinden is zodat men gemakkelijk terecht kan bij de aangepaste informatie.

Meer weten over virtuele thuiszorg, technische hulpmiddelen, beeldbellen of andere initiatieven? Bekijk het overzicht op ZorgvanNu.nl.


19 mrt 2020

U bent hier