ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Betekenisvol, betrokken en bevlogen Instellingsplan Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden beschrijft iedere vijf jaar opnieuw haar ambities en beloften in een instellingsplan. In opdracht van de hogeschool maakten wij een kleurrijk  ontwerp.

kopbeeld hogeschool leiden

Van PDF tot animatie
In lijn met de huisstijl van Hogeschool Leiden maakten onze designers gebruik van de visuele identiteit van de hogeschool, waarbij het kleurenpalet en de vormen terug komen. De digitale PDF is op de website van de hogeschool te downloaden. Het plan is ook in een beperkte oplage gedrukt. Het instellingsplan is te lezen via de website van de hogeschool en daarnaast ontwierpen we een boekje op A7 formaat met een samenvatting van de vijf beloften om aan nieuwe medewerkers te geven, zodat ze deze gemakkelijk kunnen bewaren en meenemen. Ook maakten wij een korte animatie om het plan te introduceren aan de studenten en medewerkers.

 

In gesprek over de toekomst
De titel van het nieuwe Instellingsplan 2023 – 2028 is ‘Betrokken, bevlogen, betekenisvol’. Daarin staan vijf nieuwe beloftes beschreven die de medewerkers aan elkaar doen en aan hun studenten. De hogeschool Leiden gebruikt het instellingsplan, het boekje en de animatie om docenten, onderzoekers, studenten, bestuurders en externe partners uit te nodigen om met elkaar in gesprek over de toekomst van het onderwijs en praktijkgericht onderzoek.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?