Over ons

Ontwerpwerk is een creatief bureau voor strategie, design en development. Met aandacht voor mensen ontwikkelen wij merken, corporate identities, websites en apps. Energiek, betrokken en in samenwerking; want dat werkt.
Denken, Design, Doen. 

Herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en effectieve communicatie bereik je alleen door de juiste strategische keuze te maken. Nadenken over doel, nut en noodzaak met opdrachtgevers en gebruikers. Met interesse, aandacht en energie geven we zo antwoord op uitdagende identiteits- en designvragen.

We verdiepen ons in de vraag en werken samen om deze te vertalen in een visueel concept en design. Zo ontwikkelen we sterke merken, effectieve campagnes, corporate identities en websites. Creatief én effectief. Ontwerpen die de boodschap overbrengen, emotie oproepen, aanzetten tot actie en je verbinden met het merk.

We werken op basis van heldere afspraken, een goede samenwerking en duidelijk plannen. Met onze ervaren strategen, designers, DTP'ers, developers en projectleiders worden ideeën en plannen zo realiteit. 

De directie van Ontwerpwerk bestaat uit Ronald Borremans (creatief directeur), Emil Heijkants, (directeur (online) strategie) en Bart Leupen (zakelijk directeur). Bel ons op 070-313 20 20 of stuur ons een bericht.

Sinds 1986 hebben tientallen ontwerpers bij Ontwerpwerk het vak geleerd en hun sporen verdiend. Honderden opdrachtgevers hebben hun vertrouwen gesteld in Ontwerpwerk en zo hebben duizenden producten, communicatiemiddelen en concepten het licht gezien. Bekijk hier onze historie.

MVO

Wij houden rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten en we tonen dit door goed te zorgen voor mens en milieu. Daarom maken we voor 100% gebruik van groene stroom, zijn onze lunches grotendeels vegetarisch en stimuleren we ov-gebruik. Met ons GreenWheels-abonnement en onze dienstfietsen bezoeken we klanten ver en dichtbij. We werken graag voor organisaties die een positieve impact hebben op de maatschappij zoals Fonds 1818, Access to Nutrition en het College voor de Rechten van de Mens.

Ook in onze vrije tijd tonen we onze betrokkenheid door ons onder andere in te zetten voor het Ouderenfonds, Amyloïdose Nederland en Loesje. We zorgen goed voor de mensen die bij ons werken, zijn een erkend leerbedrijf en partner van MVO Nederland.

Lidmaatschap en voorwaarden

 DDA Logo BNO logo
Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van de BNO

Privacy

Bekijk hier ons privacy statement.

Vacatures

Wij zoeken regelmatig nieuw talent. Bekijk ook onze vacatures.

Marnix Dees

senior ontwerper

Laura van Uitert

projectleider / product owner

Wilma Geelhoed

Kom je langs?

vulling

Judith Boon

strategisch adviseur / senior ontwerper

Ilona van Leeuwen-Fibbe

senior dtp-er

Hier zijn we trots op

vulling

Bart Mulder

ontwerper

Jeroen Harkes

webdesigner

Jeffrey Grin

ontwerper

Irmgard Rond

secretariaat

Bianca Ruygrok

senior projectleider

Lori Der Sarkissian

ontwerper

Andrea Cabboort

creatief dtp-er

Bernadette Pegtel

content manager

Emil Heijkants

partner / strategisch adviseur

Bart Leupen

partner / strategisch adviseur

Stef Kors

webdeveloper

Wij zijn ontwerpwerk

vulling

Yasha Kolomiiets

ontwerper

Inspiratie op Instagram

vulling

Sebastian van den Berg

ontwerper

Ruben van Weerdhuizen

interaction ontwerper / projectleider

Bernhard Karimi

support / senior developer

Dorien Müller

projectleider

Ruben Huis in 't Veld

ontwerper

Anne-Roos van Ommen

senior ontwerper

Ronald Borremans

partner / creatief directeur

Maarten Hoogenboom

webdeveloper

Wij zijn op zoek naar jou!

?
vacature

U bent hier