Over ons

Wij zijn Ontwerpwerk. Hét creatieve bureau voor strategie, design en development. Wij ontwikkelen merken, huisstijlen en websites die mensen bereiken in hun hoofd en hart. 
Denken, Design, Doen. 

Alleen met aandacht voor gebruikers en samen met opdrachtgevers maak je de juiste keuzes. Zo bereik je mensen in hun hoofd en hart en los je uitdagende merk- en designvragen op. Ontwerpwerk creëert merken waarmee organisaties hun doelen en doelgroepen bereiken. Met strategie en design zorgen we voor duurzame herkenbaarheid en onderscheidend vermogen. Effectief en creatief.

Onze gezamenlijke kennis, creativiteit en vakmanschap is de basis voor prachtige en innovatieve design-oplossingen die werken voor iedereen. Nu en in de toekomst.

De directie van Ontwerpwerk bestaat uit Ronald Borremans (creatief directeur), Emil Heijkants, (directeur (online) strategie) en Bart Leupen (zakelijk directeur). Bel ons op 070-313 20 20 of stuur ons een bericht.

Sinds 1986 hebben tientallen ontwerpers bij Ontwerpwerk het vak geleerd en hun sporen verdiend. Honderden opdrachtgevers hebben hun vertrouwen gesteld in Ontwerpwerk en zo hebben duizenden producten, communicatiemiddelen en concepten het licht gezien. Bekijk hier onze historie.

MVO

Wij houden rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten en we tonen dit door goed te zorgen voor mens en milieu. Daarom maken we voor 100% gebruik van groene stroom, zijn onze lunches grotendeels vegetarisch en stimuleren we ov-gebruik. Met ons GreenWheels-abonnement en onze dienstfietsen bezoeken we klanten ver en dichtbij. We werken graag voor organisaties die een positieve impact hebben op de maatschappij zoals Fonds 1818, Access to Nutrition en het College voor de Rechten van de Mens.

Ook in onze vrije tijd tonen we onze betrokkenheid door ons onder andere in te zetten voor het Ouderenfonds, Amyloïdose Nederland en Loesje. We zorgen goed voor de mensen die bij ons werken, zijn een erkend leerbedrijf en partner van MVO Nederland.

Lidmaatschap en voorwaarden

 DDA Logo BNO logo
Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van de BNO

Privacy

Bekijk hier ons privacy statement.

Vacatures

Wij zoeken regelmatig nieuw talent. Bekijk ook onze vacatures.

Maarten Hoogenboom

full-stack developer

Bart Leupen

partner / strategisch adviseur

Ruben Huis in 't Veld

ontwerper

Irmgard Rond

secretariaat

Bernadette Pegtel

content manager

Anne-Roos van Ommen

senior ontwerper

Jeroen Harkes

senior UX-developer

Bernhard Karimi

client service manager

Ronald Borremans

partner / creatief directeur

Andrea Cabboort

creatief dtp-er

Kom je langs?

vulling

Wilma Geelhoed

Ilona van Leeuwen-Fibbe

senior dtp-er

Emil Heijkants

partner / strategisch adviseur

Yasha Kolomiiets

ontwerper

Judith Boon

brand- en designstrateeg

Dorien Müller

projectleider

Jeffrey Grin

ontwerper

Ruben van Weerdhuizen

team lead development

Lori Der Sarkissian

ontwerper

Wij zijn op zoek naar jou!

?
vacature

Laura van Uitert

projectleider

Bart Mulder

ontwerper

Bianca Ruygrok

senior projectleider

Marjolein Bouwens

creatief dtp-er

Leonie Peters

front-end developer

Marnix Dees

team lead design

U bent hier