ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Emil Heijkants slaat een nieuw pad in

Emil Heijkants, partner sinds 2001, stopt per 1 september als partner en digital director van Ontwerpwerk. In de afgelopen 22 jaar heeft Emil zich met hart en ziel ingezet voor het bureau. Onder zijn leiding zette Ontwerpwerk zich sterker neer als digital agency en partner voor strategie. Ook maakte hij zich hard voor duurzame bedrijfsvoering. 

Afscheid Emil Heijkants

Naar eigen zeggen laat hij een prachtig bedrijf achter. Emil: “Met veel plezier heb ik gewerkt voor dit mooie bureau, samen met een fantastische club mensen. Nu is het voor mij tijd om een ander pad in te slaan. Ik kijk terug op twee prachtige decennia waarin Ontwerpwerk gegroeid en geprofessionaliseerd is. Ontwerpwerk staat als een huis, daar heb ik alle vertrouwen in en uiteraard zal ik de mensen niet helemaal loslaten. Met inmiddels 45 medewerkers gaat Ontwerpwerk nog heel lang, heel mooie, en vooral goede dingen maken.” 

Ontwerpwerk is al 38 jaar een bureau dat digital experts, strategen en designers samenbrengt met een drive voor werk dat ertoe doet. Vanaf 1 september 2023 hebben oprichter Ronald Borremans (creative director/new business), Judith Boon (strategy/digital director) en Bart Leupen (managing director) de leiding over het bureau. 

Altijd op de hoogte blijven?