ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Expositie ‘Schoon, doen we toch gewoon?’

Met de campagne ‘Schoon, doen we toch gewoon?’ richt de gemeente Den Haag zich op de verhalen van mensen die bezig zijn om de stad schoon te houden. Wij verzorgden het ontwerp van de expositie, die van 13 september tot 4 oktober te zien is in het Atrium in het Haagse Stadhuis.

Expositie

Wij creëerden het ontwerp van de zes panelen van de tentoonstelling. Eén panel bevat de uitleg van de campagne ‘Schoon doen we toch gewoon’ en de andere panelen belichten de initiatieven uit Den Haag die samen de stad schoonhouden. We bedachten de opstelling en ontwierpen een vloersticker van 10 bij 10 meter die van alle elementen een geheel maakt. In de vloersticker is te zien hoe het water in de stad langzaam van vies naar schoon verandert.

De expositie is tot en met 4 oktober te zien in de grote hal (het atrium) van het Stadhuis en zoomt in op het afval in het water van de stad Den Haag. In de expositie komen verschillende mensen, organisaties en initiatieven aan bod die het Haagse water, het strand en de zee schoonhouden. De opruimacties op het strand, SUPpen door de grachten van Den Haag, vissen naar zwerfafval vanaf een rondvaartboot of surfen op een board gemaakt van afval, het komt allemaal voorbij. De tentoonstelling is in het Nederlands en in het Engels te bekijken.

Neem een kijkje in het Stadhuis en volg de campagne via https://schoondoenwegewoon.nl/

Ook een indrukwekkend expositieontwerp realiseren? Ontdek de mogelijkheden!

Mail of bel Bianca Ruygrok en ontdek hoe we jou kunnen helpen met onze expertises. 

 

Altijd op de hoogte blijven?