ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Nieuwe website Ector Hoogstad Architecten

Met plezier presenteren wij de nieuwe website van Ector Hoogstad Architecten.
Vol met prachtige foto’s van hun baanbrekende ontwerpen en met levendige projectbeschrijvingen.

website voor Ector Hoogstad Architects

Nieuwe website voor Ector Hoogstad Architecten

Ector Hoogstad Architecten (EHA) is een door vooruitgang gedreven architectenbureau uit Rotterdam. Het bureau heeft beroemde ontwerpen op zijn naam staan. Zoals de gloednieuwe fietsenstalling in Utrecht bij het station: de grootste ter wereld. En een aantal gebouwen van Nederlandse onderwijsinstellingen, zoals de Fontys Hogeschool, de Universiteit van Groningen of de TU/e in Eindhoven.

Ruim 10 jaar nadat we de vorige website maakten was het tijd voor een update vol beleving. Wij ging aan de slag met de ontwikkeling van de site, op basis van de kleurrijke en dynamische huisstijl die Studio Dumbar heeft ontwikkeld. In het webdesign laten we het merk EHA online tot zijn recht komen, met animerende componenten die de projecten van de architecten tot leven brengen. Zo ontwikkelden we samen met het team van EHA en Studio Dumbar een website die de vooruitstrevende kwaliteit van het werk in volle omvang een podium geeft. 

Met levendige beschrijvingen en prachtige foto’s vormen deze projecten het hart van de website. We hebben het content management systeem (CMS) Drupal 9 zo ingericht dat EHA uitgebreide mogelijkheden heeft om projecten optimaal te presenteren, o.a. door selectie van een kleurpalet en lay-out dat aansluit bij de architectonische aspecten van het gebouw. Bekijk de website vooral ook op je tablet of telefoon. We hebben de beleving op deze apparaten niet laten onderdoen voor de weergave op een groter scherm.

Kijk voor het resultaat op www.ectorhoogstad.com.

 

Altijd op de hoogte blijven?