ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Ontwerpwerk zet werk Two Kings voort

Ontwerpwerk neemt per 1 mei 2024 webbureau Two Kings over, om zo het werk van de onlangs overleden oprichter Bob den Otter te eren en voort te zetten.

 

Ontwerpwerk en Two Kings overname

Hij was niet alleen de grondlegger van Two Kings, maar 20 jaar geleden ook een belangrijke kracht achter het digitale team van Ontwerpwerk.

“Bob was een goede vriend. Bovendien heeft hij door zijn passie voor ambachtelijk webdevelopment en persoonlijke aanpak een onvergetelijke indruk achtergelaten op ons allemaal.” Zegt Judith Boon, eigenaar en digital & strategy director bij Ontwerpwerk. “We beschouwen het als een eer en een verantwoordelijkheid om in goed overleg met de partner van Bob het werk van Two Kings voort te zetten. We garanderen daarbij zoveel mogelijk continuïteit en stabiliteit voor de klanten en de medewerkers van Two Kings”

Judith van Hemert, Bob’s partner, is ook blij met deze oplossing: “Ik vind het een fijne gedachte dat Bob’s nalatenschap een plek vindt bij een partij die zijn persoonlijke werkwijze waardeert en zijn jarenlange gedrevenheid voor functioneel webdevelopment deelt. Bob hechtte grote waarde aan zijn collega’s en klanten en stond altijd voor hen klaar. Hen nu continuïteit kunnen bieden is een enorme geruststelling en ook hoe Bob het zelf gewild zou hebben.”

De overname van Two Kings door Ontwerpwerk maakt ook een nieuwe samensmelting van expertise en diensten mogelijk en verbreding van ons technische aanbod. Ontwerpwerk heeft een drive voor werk dat ertoe doet en een sterke focus op strategie, design en development. Het samengaan van de digitale experts van de twee bureaus is een kans om ​​synergie te creëren voor zowel de huidige als nieuwe opdrachtgevers en hen een breder pakket van online specialismen te bieden.

“We zijn ervan overtuigd dat we de sterke service en kwaliteit waar Two Kings om bekend staat kunnen waarborgen en uitbreiden” voegt Leo van Gent, Team Lead Digital bij Ontwerpwerk toe. “We geloven dat we hiermee onze slagkracht op het vlak van online strategie, digital design en webdevelopment versterken. Bovendien biedt het ons de kans om te groeien en onze opdrachtgevers nog beter te helpen bij het bereiken van hun doelen.”

Het team van Ontwerpwerk en Two Kings

Altijd op de hoogte blijven?