ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Rapport voor Gemeente Den Haag: De impact van internationaal op lokaal

Elke drie jaar wordt er op verzoek van de gemeente Den Haag door het onafhankelijk onderzoeksbureau Decisio in kaart gebracht en geanalyseerd wat de economische voordelen zijn van de internationale organisaties die in Den Haag en regio zijn gevestigd. Wij brachten deze informatie tot leven in een visueel rapport.

Altijd op de hoogte blijven?

decisio rapportage

Den Haag heeft een levendig internationaal karakter met vele internationale organisaties, waaronder ambassades, internationale scholen, kennisinstellingen en NGO's. De recente studie, uitgevoerd door Decisio, laat zien hoe dit netwerk een cruciale bijdrage levert aan de lokale economie. Het rapport is bedoeld voor politici, vertegenwoordigers van internationale organisaties en de media. Het rapport is in het Engels en in het Nederlands opgeleverd.

We hebben de resultaten van dit onderzoek op een toegankelijke, visuele en boeiende manier weten te presenteren. Het rapport, zowel in digitale als fysieke vorm, bevat niet alleen informatie, maar ook infographics die de data in één oogopslag duidelijk maken. We kozen hierbij bewust voor minder tekst en meer visuele elementen, waaronder korte profielen, interviews en sprekende quotes.

Afbeelding
Decisio rapport gemeente den haag