ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Slimme website voor toekomstbestendige Nederlandse landbouw

Voor Innovatie Netwerk Landbouw ontwikkelden wij een slimme website. Deze website fungeert als een dynamisch netwerk, ontworpen om innovaties in de Nederlandse landbouw te delen en te publiceren.

Innovatie Netwerk Landbouw website

Innovatie Netwerk Landbouw is een netwerk dat zich inzet voor een toekomstbestendige, duurzame Nederlandse landbouw, ontwikkeld op het advies van Kwartiermaker Innovatiegezant. Verschillende partijen dragen hieraan bij door hun innovaties te verzamelen en te delen. Wij ontwikkelden een slimme website om nieuwe innovaties makkelijk te delen en te publiceren. Het was van belang dat de website deze kerntaken ondersteunt. Het netwerk is nog volop in ontwikkeling en wij ontwikkelen de website met hen mee. Om de groeiende ambities te realiseren, blijven we de website doorontwikkelen en breiden we functionaliteiten uit middels een aantal verschillende ‘sprints’, waarbij nieuwe doelen worden gesteld. 

Heb jij ook ambitieuze plannen, en wil je ook niet te lang wachten en snel zichtbaar zijn? Neem contact op en ontdek hoe we samen met een gefaseerde aanpak jouw website kunnen realiseren.

Altijd op de hoogte blijven?