ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Ambities CID vastgelegd

Magazine cover CID agenda

Het Central Innovation District is het economisch hart van Den Haag. In dit gebied staat economische groei centraal en is er aandacht voor ondernemerschap, persoonlijke groei en duurzame werkgelegenheid. Wij maakten verschillende communicatiemiddelen voor het CID. 

Klant
Gemeente Den Haag
Sector
Cultuur & Educatie

Agenda 2040

De verschillende projecten die plaatsvinden in het CID bepalen hoe het gebied er in 2040 uit zal zien. Wij maakten onder andere de agenda voor het CID. Een uitgebreid magazine waarin de ontwikkelingen die een impact hebben op de economische groei worden toegelicht, waar aandacht is voor de inrichting van het gebied en waarbij wordt stilgestaan bij de ambities van het CID. Alle stappen die ondernomen worden om het CID van 2040 te bewerkstelligen, staan omschreven in de agenda. 

Spread CID

CID Magazines

Om de invulling van de agenda te bepalen, werd een event georganiseerd waarbij 350 ondernemers, bewoners, ambtenaren en vertegenwoordigers van start-ups en kennisinstellingen bij elkaar kwamen. De verslaglegging van dit event is terug te vinden in een magazine dat wij hebben gemaakt. Daarnaast maakten we een tweede editie van het magazine waar diverse mensen die wonen en werken in het CID hun verhaal doen. 

 

CID magazines

Achtergrond

De diverse uitingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met De Nieuwe Lijn en Gemeente Den Haag.