ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Het binnenland in met EGS

laptop met website EGS

EGS heeft een nieuwe website. Voor European Gateway Services ontwierpen en bouwden wij de site. De dienst regelt het transport van containers vanaf de deepsea-terminals in Rotterdam naar het binnenland door middel van spoor- en binnenvaartdiensten. 

Klant
EGS
Sector
Industrie & Logistiek

De drietalige website heeft eenzelfde look-and-feel als de, ook door ons ontworpen, website van ECT. De website is door middel van sprints met het sales- en communicatieteam van EGS tot stand gekomen. In de verschillende momenten dat erbij elkaar is gekomen, is er gekeken naar welke informatie leidend moet zijn op de nieuwe website. Zo is de tool ontstaan die helpt om het transport van de containers te plannen. De tool laat zien hoe de verschillende trajecten in elkaar steken en via de tool kan men een aanvraag doen om gebruik te maken van een intermodale verbinding.  

Transportplanner op de website van EGS

Achtergrond

EGS is een dienst vanuit ECT. De European Gateway Services biedt spoor- en binnenvaartverbindingen aan tussen Rotterdam en een netwerk van inlandterminals in Europa. Zo brengt EGS de deepsea terminals van ECT verder het land in gebracht. EGS biedt ook verbindingen aan tussen andere havens en inland terminals in West-Europa.