ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Tijd voor jouw gouden wissel

Go Go Den Haag campagne

Go go den haag poster bij bushalte

Samen sporten mag weer. Tijd voor jouw gouden wissel dus! Wissel die afstandsbediening in voor een halter, of controller voor bokshandschoenen.

Om Hagenaars aan te moedigen om weer de sportieve schoenen aan te trekken ontwikkelden wij de campagnestrategie en het creatieve concept voor de campagne Go Go Den Haag, in opdracht van de gemeente Den Haag. De campagne sluit aan op het gedrag en motivaties van Hagenaars. We gebruiken heldere taal en geven het goede voorbeeld zodat de campagne niet alleen mooi is, maar ook echt relevant is voor de verschillende doelgroepen. 

We creëerden een social media- en outdoorcampagne die overal te zien is in Den Haag. Inspiratie nodig om weer te gaan sporten? Alle activiteiten, tips van Hagenaars en sportaanbieders en het laatste sportnieuws wordt verzameld op de door ons gebouwde website gogo.denhaag.nl.

De uitvoering van de campagne doen we in samenwerking met Haagse Schatten.

 

Achtergrond

De coronacrisis heeft een impact op de Haagse sport- en beweeg infrastructuur en het sport- en beweeggedrag van ons allemaal. Het afgelopen jaar was er weinig ruimte om activiteiten te organiseren om samen te sporten, met als gevolg dat er minder werd gesport. Met Go Go Den Haag helpt de gemeente sport- en beweegaanbieders om zo snel mogelijk weer op volle kracht te komen en inspireren en activeren ze Hagenaars om (weer) structureel te sporten en te bewegen. 

Fotografie campagnebeelden: Fleur Beemster
Video’s: Nico de Voogd