ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Hosting & support

Wij bieden betrouwbare hosting en support en zorgen dat je website draait als een zonnetje. We monitoren actief en staan paraat om vragen te beantwoorden en issues op te lossen. Snelheid, veiligheid en stabiliteit van je website is gegarandeerd op orde.

hosting and support

Betrouwbare hosting

Ontwerpwerk staat voor duurzame relaties. Dit betekent dat we onze sites ook hosten en onderhouden. We monitoren onze sites continu, voeren frequent security updates uit en beperken storingen tot een absoluut minimum. Je kan erop vertrouwen dat de sites in ons beheer stabiel, betrouwbaar en veilig zijn. Daarom maken we goede afspraken en leggen dat vast in een SLA (Service Level Agreement).

Snel support

We zorgen met full-service online dienstverlening dat je site of app werkt volgens afspraak. Of dat nu voor, tijdens of na de ontwikkeling is onze support-medewerkers staan altijd voor je klaar. De helpdesk is 24/7 bereikbaar om issues met je app of site direct op te lossen. Met een maandelijkse rapport geven we je inzicht in onze beheer- en supportactiviteiten. Zo weet je waar je aan toe bent. 

Hulp of ondersteuning nodig bij je website? Mail je vraag naar support@ontwerpwerk.nl en wij nemen direct contact op om het probleem op te lossen. 

Bekijk relevante cases
Website checklist veilig werken inspectie SZW
Titel

Digitale checklist voor gezond en veilig werken

website schiedam.nl
Titel

Een huisstijl geworteld in het DNA

logo projectstijl zorg van nu
Titel

Zorg van Nu voor iedereen

Application process

Stuur je sollicitatie inclusief relevante voorbeeldcases.

Binnen 2 weken ontvang je een reactie.

Eerste gesprek met de Team lead en directielid of vakcollega.

Tweede gesprek met directe collega en een projectleider.

Aanbod contract.

Welkom bij Ontwerpwerk!