ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Een internationale prijs winnen? Het gebeurde aan ons bureau!

Onze arbeidsmarktcampagne voor De Raad van State is dit jaar winnaar van de iF DESIGN AWARD, een internationale designprijs. We zijn ontzettend trots op deze prestatie en kijken ernaar uit om nog meer grensverleggende campagnes te ontwikkelen in de toekomst.

Altijd op de hoogte blijven?

We wonnen in de discipline Communication, in de categorie Campagnes. Onze arbeidsmarktcampagne voor de Raad van State kon de 132-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen op vijf criteria: vorm, impact, differentiatie, idee en functie. Dit jaar werden er in alle categorieën 11.000 inzendingen uit 72 landen ingediend. Bekijk hier onze inzending. 

We behaalden dit mooie resultaat door nauw samen te werken met de Raad van State, die ons de kans gaf om onze creativiteit optimaal te benutten. Ook danken wij fotografen en filmmakers Fleur Beemster en Nico de Voogd voor de fijne samenwerking. Wij zijn super trots op deze winst en we kijken ernaar uit om de award in ontvangst te nemen op de uitreiking in Berlijn.

Heb je een mooi project dat ook prijswinnende creativiteit verdient? Neem contact op, dan gaan we graag samen aan de slag!