ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Editorial design

Een (relatie)magazine, krant of jaarverslag wordt pas echt inspirerend met een goed editorial design. Hierin brengen we inhoud en vorm samen in een aantrekkelijke lay-out. 

editorial design

Een (relatie)magazine kan een belangrijk onderdeel zijn van je communicatiestrategie. Professioneel gemaakte magazines zorgen voor meer loyaliteit en merkbeleving. Ze dragen bij aan meer vertrouwen in je merk of organisatie en zorgen dat je doelgroep zich verbonden voelt. Ontwerpwerk heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van magazines. Van bladformules en design, tot zorgvuldige opmaak van het honderdste nummer. Onze specialisten kunnen het.

Jaarverslagen bieden inzicht in het afgelopen jaar, via een verhaal in tekst en beeld. Ze geven een duidelijke kijk op de behaalde resultaten en een inkijkje in de komende periode. Wij kunnen uitpakken met een jaarverslag in gedrukte vorm, maar maken net zo lief een online annual report. Video, motion graphics en interactie kunnen bij een online jaarverslag ingezet worden om de lezer mee te nemen in het verhaal van de organisatie. Geen taaie tabellen en ellenlange pagina's, maar scrollend het jaar door. Met continuous reporting kun je de doelgroep continu voorzien van updates. Op die manier bereik je meer mensen en is een online jaarverslag niet alleen budgetvriendelijk maar ook duurzaam.

Tijd voor een andere manier van vertellen. Of het nu gaat om een proces, product of dienst; een animatie of video is bij uitstek geschikt om een complexe boodschap simpel en begrijpelijk uit te leggen. Stap voor stap nemen we je mee van script naar storyboard en verwerken dit in een explanimation of explainer video die past bij je visuele identiteit. Zo maken we moeilijke zaken behapbaar en krijgt de kijker in een paar minuten duidelijke proces- of productinformatie.

Bekijk relevante cases
tu delft ontwerpwerk
Titel

Pioneering Tech: reis mee met pioniers

magazines ontwerpwerk
Titel

Magazines die je doelgroep verrassen en verbinden

Application process

Stuur je sollicitatie inclusief relevante voorbeeldcases.

Binnen 2 weken ontvang je een reactie.

Eerste gesprek met de Team lead en directielid of vakcollega.

Tweede gesprek met directe collega en een projectleider.

Aanbod contract.

Welkom bij Ontwerpwerk!