ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Expositie Haags Klimaatakkoord

Op 10 april vierde de gemeente Den Haag de aftrap van het Haags Klimaatakkoord. De deelnemende organisaties, scholen, bedrijven en bewoners werken samen om de stad verder te verduurzamen. Het doel is toe te werken naar een versneld klimaatneutraal Den Haag. Wij maakten een expositie voor de aftrap van het Klimaatakkoord.

haags klimaat akkoord

De gemeente Den Haag wil schoner, duurzamer en groener worden. Bij de aftrap liet de gemeente de stad zien waar het Klimaatakkoord voor staat om zo anderen te inspireren en te activeren om mee te doen. Wij ontwikkelden panelen en posters om dit te illustreren. Deze expositie is te bekijken in het atrium van het gemeentehuis in Den Haag.

Campagnestrategie Groen Bezig

Het Klimaatakkoord is vormgegeven in de Groen Bezig-stijl, een overkoepelende campagnestrategie en concept dat wij ontwikkelden voor de gemeente. Onder dit concept vallen alle duurzaamheidsthema’s in de hofstad. Bekijk onze campagnes voor de energietransitie en de Haagse Klimaatweek

haags klimaatakkoord
haags klimaatakkoord

Over het Haags Klimaatakkoord


Samen met GroenLinks, PvdD, PvdA, CDA en Denk vormt D66 een brede coalitie die vol nieuwe energie aan de slag gaat. Het Haags Klimaatakkoord wordt gesloten met bewoners, bedrijven en organisaties. Hiermee voegt Den Haag zich bij de 100 Climate Neutral Cities in de Europese Unie.

Altijd op de hoogte blijven?