ontwerpwerk

Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

070 313 20 20

info@ontwerpwerk.nl

Internationale winst voor creativiteit: goud en zilver bij ICMA Awards!

Wij sleepten niet één, maar twee prijzen in de wacht voor de International Creative Media Awards: Goud voor onze rebranding voor het Indisch Herinneringscentrum en zilver voor Pioneering Tech magazine, in opdracht van de TU Delft.

icma awards

Onze rebranding van het Indisch Herinneringscentrum won een gouden award in de categorie identities. Wij zijn trots op deze succesvolle rebranding die verschillende generaties mensen van Indische afkomst met elkaar verbindt. We ontvingen ook een zilveren award voor Pioneering Tech Magazine van de TU Delft, in de categorie magazine design. Dit project illustreert niet alleen onze vaardigheid in het vormgeven van innovatieve ideeën, maar toont ook de impact van design op de verspreiding van kennis en vooruitgang. Dit mooie resultaat haalden we door nauw samen te werken met de opdrachtgevers: het Indisch Herinneringscentrum en het Innovation & Impact Centre van TU Delft, die ons de kans gaven om onze creativiteit optimaal te benutten.  

We zijn blij dat we bovenaan staan tussen 423 inzendingen uit 24 verschillende landen. De International Creative Media Awards zijn gefocust op corporate media, corporate design, boek- en magazine design. 

Heb je een mooi project dat ook prijswinnende creativiteit verdient? Neem contact op dan gaan we graag samen aan de slag.

 

Afbeelding
pioneering tech magazine

Altijd op de hoogte blijven?